Jouw partner verrassen met de perfecte verlovingsring.

jouw-partner-verrassen-met-juiste-verlovingsring

Plan je jouw geliefde ten huwelijk te vragen?

Dan is het tijd om de perfecte verlovingsring voor je vriend/vriendin uit te zoeken. Een bijzonder moment waarbij de ring een bekroning is. The answer is YES! Je hebt ongetwijfeld heel veel vragen bij het kiezen van de ‘perfecte verlovingsring’. Wat een mooie ring is, bepaal je zelf maar we helpen graag met de uitvoering van ‘jouw geheime plan’. Hieronder zijn alvast tips om jouw partner te verrassen met de perfecte verlovingsring.

Bepaal jouw budget op voorhand

Zo maak je het jezelf een stuk makkelijker. Hou er ook rekening mee dat een eventuele afwijking gangbaar is, zeker wanneer je “de ring” van jouw dromen tegenkomt. Uiteraard trachten we steeds jouw budget te respecteren

 

Ontdek zijn of haar smaak en stijl

Over smaken en geuren kunnen we niet discussiëren. De stijl is doorheen de jaren niet veel veranderd. Het klassieke model, de solitaire, is meestal de maatstaf.

De verlovingsring met één centrale edelsteen waarmee je eigenlijk zegt: voor mij is er maar 1! Toch liever iets anders?

Observeer wat zij/hij mooi vindt. Welke juwelen draagt zij/hij nu? Tijdens het shoppen zie je haar/hem misschien kijken naar een bepaald type van juwelen. 

Klassiek, glitter, modern, exclusief of vintage. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dan heb je nog de kleur van goud. Wit, geel of roségoud of toch liever platina, maar ook cominaties zijn mogelijk.

Vergeet ook niet ‘de kers op de taart’. Diamant is de hoofdkeuze voor verlovingsringen, maar je kan ook kiezen voor een verlovingsring met een kleursteen en dit in alle verschillende vormen en gewichten. 

Trend of tijdloos?

Trendgebonden juwelen zijn leuk, maar hou rekening met het levenslang aspect van een verlovingsring. Tijdloos blijft mooi en zal ervoor zorgen dat jouw partner de ring lang mooi vindt. 

Doe wat research op voorhand

Misschien kan je haar/zijn opgeslagen instagram foto’s bekijken of heeft zij/hij stiekem een Pinterest bord waar je haar/zijn smaak kan zien?

Kortom, een goede voorbereiding helpt je je keuze makkelijker maken. Als je je daarnaast laat begeleiden door een juwelier met ervaring die je al de verschillende opties laat zien, dan wordt het ongetwijfeld de perfecte keuze van jouw verlovingsring

De verlovingsring bij ons gevonden? Dan geniet je automatisch van de trouwdeal

Tijdens onze afspraak kunnen we via de configurator eindeloze mogelijkheden bekijken alsook de collecties bewonderen die we steeds bijhebben.

We helpen je graag.  Benieuwd? Contacteer Christiaan Van Bignoot eenvoudig en vrijblijvend.