Getuigenissen

5/5

+150 reviews

“Het concept van Christiaan trok ons onmiddellijk aan.”

Een juwelier die aan huis komt, in directe verbinding staat met zijn klanten via whatsapp, een goede service biedt, je over het gehele proces op de hoogte houdt,… Christiaan hield rekening met ons budget, heeft goed geluisterd naar onze verwachtingen en heeft ons goed begeleid bij de keuze van onze ringen. Een hele aangename ervaring met 2 prachtige trouwringen als eindresultaat. Bedankt!

Anne-Sophie De Roubaix

“Ik raad deze service ten zeerste aan!”

Ik nam in maart telefonisch contact op met Christiaan om advies te krijgen voor een verlovingsring. Een week later kwam er een afspraak (in alle discretie) op thuislocatie. Dankzij enkele voorkeuren die ik had meegegeven, kwam Christiaan met een mooi assortiment af waarop hij mij correct en professioneel geadviseerd heeft de juiste ring samen te stellen.

Kortom een aanrader als je in alle discretie je partner wil verrassen. Nu een dikke maand later, gelukkig en verloofd! 😉

Bedankt Christiaan Van Bignoot!

Kjetil Vandenbulcke

Schitterende service, vooral het aan-huis aspect is super handig.

Zeker in vergelijking met de klassieke juwelier waar je vaak pas terecht kunt in het weekend, omdat je id week er gewoonweg niet kan geraken vanwege de beperkte uren.
Afspreken met Christiaan verloopt vlot via whatsapp!
Aan keuze zeker geen gebrek en de prijs is variërend naargelang het karaatgehalte. Wat zeer aangenaam was.
Thx Christiaan! Zeer content met de ring!

Tom Hilderson

“Een persoonlijke service”

Voor de keuze van de verlovingsring had ik één belangrijke eis, en das was een persoonlijke service, een service die je bij fysieke winkels minder kan ervaren. Vanaf het eerste contact met Christiaan wist ik direct dat dit aanwezig was. Van A-Z ben ik goed betrokken geweest bij het proces, geregelde updates etc. Zeer goede en professionele ervaring. Uitermate tevreden (alsook mijn verloofde) met het resultaat van de ring. TOP!

Matice Waegebaert

“Supertevreden”

Het is niet enkel heel handig dat Christiaan aan huis komt en je je niet moet verplaatsen of parkeerplaats moet zoeken, maar ook biedt hij een uitstekende service aan met goeie raad! Hij denkt mee hoe hij je het best kan helpen alsook op een heel vlotte en snelle manier komt alles in orde! Zowel voor eigen creaties als bestaande juwelen een nieuw leven te geven, raad ik hem aan iedereen aan!!

Charlotte Dengis

“Christiaan nam de moeite om bij ons thuis te komen op een moment dat voor ons het beste uitkwam.”

Zowel voor een verlovingsring als onze trouwringen konden we rekenen op de persoonlijke en uitgebreide service bij Van Bignoot. Christiaan nam de moeite om bij ons thuis te komen op een moment dat voor ons het beste uitkwam. Hij had een uitgebreide collectie mee en nam uitgebreid de tijd om een professionele én menselijke toelichting te geven over de vele mogelijkheden, stijlen en samenstellingen. De prijs was fair voor schitterende kwaliteitsvolle ringen. We zijn heel tevreden over de aanpak en het resultaat. Met plezier raden we Christiaan Van Bignoot aan.

Ayko Rappé

“Als klant ben je geen nummer voor Christiaan.”

Hij speelt perfect in op je persoonlijke smaak en voorkeur. Hij begrijpt wat je als klant verwacht en dat schept vertrouwen. Berichten worden zowel overdag, ‘s avonds als tijdens het weekend snel beantwoord. Geen vraag is hem teveel. Bedankt Christiaan voor het prachtige juweel en de uitmuntende service!

Lien Saey

“Christiaan is heel professioneel”

Christiaan is heel professioneel en staat open voor alle wensen van zijn klanten en dat vind ik nu zo bijzonder aan hem. Ik had enkele oude juwelen die hij omgetoverd heeft tot prachtige en unieke creaties.Ik heb al meerdere keren beroep gedaan op hem en telkens was ik zeer tevreden. Hij komt persoonlijk aan huis, ook voor kleine zaken, waardoor je geen tijd verliest en alles met een glaasje in gemoedelijke sfeer kan besproken worden. Van harte dank Christiaan! Je bent top!

Nathalie Van Ginderachter

“Ons vertrouwen meer dan waard”

Christiaan gaf vanaf onze eerste vrijblijvende vraag nauwkeurige en vakkundige uitleg over alle mogelijkheden binnen ons budget.  Via WhatsApp en telefoon konden we snel en makkelijk onze keuze verfijnen en tijdens Christiaan’s daaropvolgende bezoek bij ons thuis nam hij alle tijd om verschillende modellen te tonen en te laten passen. Heel vriendelijke man en perfecte service, ons vertrouwen meer dan waard.

Linda Huysman

“Er is ook een hele open communicatie naar het financiële aspect”

Wie op zoek is naar een unieke verlovings- en of trouwring is hier op de juiste plek. Christiaan neemt uitgebreid de tijd om te polsen naar wat de klant precies wenst en geeft hele nuttige tips. Er is ook een hele open communicatie naar het financiële aspect van de transactie. Qua klantenservice springt Christiaan er ook van tussenuit. Er is geen verzoek te gek waar niet aan voldaan zou worden (indien haalbaar natuurlijk).

Steven De Beule

Overtuigd om jouw bijzonder moment te delen?