Juweel op maat

Een bijzonder idee,
een uitzonderlijk juweel

Wil je iets uitzonderlijk bijzonder? Iets wat alleen in je hoofd bestaat vandaag? Iets wat helemaal jij is? Dan is een juweel op maat iets voor jou. Samen kunnen we waar je van droomt waarmaken.

juweel op maat uniek ontwerp voorbereiding christiaan van bignoot

We stemmen eerst telefonisch jouw wens concreet af. Ideeën kan je op voorhand reeds doorsturen via Whatsapp of mail.

Tijdens onze vrijblijvende afspraak bespreken we verder wat je precies in je hoofd hebt en hoe dat realiteit kan worden.

Vervolgens starten we met een ontwerp in 3D, dat we jou digitaal bezorgen. Zo kan je zien hoe het juweel kan worden en het ontwerp nog laten aanpassen volgens jouw wensen.

 

verlovingsring op maat 3Dtekening uniek bijzonder saffier witgoud juwelier christiaan van bignoot
whatsapp voorbeelden doorsturen christiaan van bignoot juwelier
ring in was 3D model uniek ontwerp op maat

Gedurende het volledige creatieproces hou ik je op de hoogte. Omdat ik jouw betrokkenheid heel belangrijk vind, bezorg ik tussentijds foto’s via Whatsapp zodoende je het proces kan volgen. Zo kijk je nog meer uit naar het eindresultaat.

ring witgoud goud blauwe saffier uniek ontwerp op maat juwelier christiaan van bignoot
verlovingsring op maat uniek ontwerp goud gegoten juwelier christiaan van bignoot
verlovingsring saffier witgoud diamant uniek ontwerp op maat juwelier christiaan van bignoot

Eens we het ontwerp finaal hebben afgeklopt, printen we het unieke stuk in was. Zo kan je het vastnemen en voelen of het helemaal is wat jij wenst.

Is dat zo, dan gaan we aan de slag in het atelier en gieten we het juweel in de door jou gewenste goudkleur: wit, geel of rosegoud. Platina is ook een optie. De ring wordt helemaal afgewerkt en wordt bij jou persoonlijk afgeleverd. Het certificaat krijg je er uiteraard bij.

 

juweel thuis geleverd christiaan van bignoot

Niet alles hoeft in het hoofd te blijven steken. Een droomjuweel kan werkelijkheid worden. daar werk ik met plezier aan mee.

Verlovingsringen op maat

Trouwringen op maat

Andere op maat gemaakte juwelen

Edelstenen uitkiezen voor juwelen op maat

“Supertevreden. Het is niet enkel heel handig dat Christiaan aan huis komt en je je niet moet verplaatsen of parkeerplaats moet zoeken, maar ook biedt hij een uitstekende service aan met goeie raad! Zowel voor eigen creaties als bestaande juwelen een nieuw leven te geven, raad ik hem aan iedereen aan!!
ring cadeau juweel op maat smaragd geelgoud juwelier christiaan van bignoot
Charlotte Dengis