Trouwringen

bijzondere ringen voor een onvergetelijke dag

Komt de mooiste dag van jullie leven eraan? De dag waarop jullie de liefde voor mekaar echt officieel maken? Vanaf die dag zal een ring aan iedereen laten zien dat jullie voor mekaar hebben gekozen.

Maar hoe kies je nu de juiste? Hoe begin je daaraan? Wat voor het leven is, daar wil je bewust voor kiezen. Jullie tijd nemen en in alle rust bekijken wat voor jullie het beste past.

contacteer juwelier christiaan van bignoot juweel kopen
Daar kom ik graag voor langs. Vooraf bellen we al even zodat ik goed kan inschatten wat jullie smaak is, wat jullie budget is, en wat jullie zo bijzonder en uniek maakt. Je kan me vooraf ook al wat ideetjes toesturen. Ringen die je mogelijk al ergens hebt gezien, eender waar.
trouwringen geel witgoud diamanten matte afwerking juwelier christiaan van bignoot
Contacteer christiaan van bignoot juwelier christiaan van bignoot
trouwringen collectie aan huis passen goud diamant

Ik kom bij jullie langs met een breed aanbod dat volledig in lijn ligt met jullie wensen. Als je wil, kan je er wel driehonderd passen. En mocht er keuzestress zijn, dan help ik jullie uiteraard graag om een gerichte keuze te maken.

Niets hoeft overhaast. Er staat niemand in de rij te wachten achter jullie. We bespreken alles bij jullie thuis, rustig, wanneer er tijd is. Op een plek waar jullie op jullie gemak zijn. We bespreken ook de gravure, de timing en meer.

 

trouwringen kiezen aan huis juwelier christiaan van bignoot
trouwringen kiezen aan huis juwelier christiaan van bignoot
trouwringen koppelringen rauschmaeyer allerspanninga ruime collectie service aan huis juwelier christiaan van bignoot

We werken op maat… van jullie. Om er zo een bijzondere dag van te maken. Willen jullie een volledig eigen ontwerp, dan kan ook dat.

Eens de ringen klaar zijn, bezorg ik je die zo snel mogelijk persoonlijk. En vinden jullie toch niet wat bij jullie past, dan blijft het bij een bezoek. Zonder kosten.

 

levering aan huis juweel cadeau juwelier christiaan van bignoot
juweel thuis geleverd christiaan van bignoot

Zolang jullie maar de juiste ringen over mekaars vinger kunnen schuiven. Op die ene, zo bijzondere dag.

trouwdeal christiaan van bignoot

Mijn cadeau voor jullie

Kies je bij Christiaan Van Bignoot jouw verlovingsring, dan geniet je van de 'Trouwdeal' bij de aankoop van jullie trouwringen.
Je ontvangt een mooi financieel voordeel op de aankoop van jullie trouwringen. Daarbovenop worden de ringen gratis gegraveerd en ontvang je nog een extra leuke attentie.

Trends trouwringen

Aller Spanninga trouwringen

De klassieke, gladde trouwringen zijn vandaag nog steeds populair.  Zoek je iets eenvoudig, tijdloos en comfortabel, dan zit je hiermee goed. 

Ik ben trotse geprivilegieerde partner van Aller Spanninga. In hun collectie vind je deze klassieke ringen, maar ook nieuwere trendy modellen en vintage ringen met bijzondere edelstenen.

Unieke trouwringen van Rauschmayer

Ontdek ook de mooiste trouwringen van het prachtige merk Rauschmayer. Twee geluksduiven die aan de binnenzijde zijn gegraveerd, bezegelen jullie liefde, geluk en loyaliteit.

Types trouwringen

Jullie kunnen kiezen uit verschillende types trouwringen. Zo zijn er de alliance, vintage, twist & curve en multistone trouwringen. 

Alliance trouwringen

Vintage trouwringen

Twist & curve trouwringen

Multistone trouwringen

gladde glanzende trouwringen geelgoud christiaan van bignoot

Heb je hierboven dat ene perfecte juweel nog niet gevonden? Misschien is een juweel op maat wel iets voor jou.