Hou je van juwelen en accessoires?

juwelen accessoires opbergen juwelendoos

Dan wil je natuurlijk je sieraden verzorgen. Het zijn unieke stukken die jij uitgekozen hebt, die bij jou passen, die iets vertellen over wie jij bent. Maar toch… soms bewaar je die mooie oorbellen op het plankje in de badkamer. vertrek je op citytrip en neem je juwelen los in één tasje mee. wil je vertrekken maar… waar heb je dat horloge nu ook weer gelegd? Herkenbaar? Je juwelen, horloge en accessoires verdienen al jouw liefde, ook als je ze niet draagt. Zorg voor een geschikte juwelendoos, horlogedoos of andere opbergmogelijkheid. Je weet elk sieraad meteen te vinden, beschermt je juwelen en houdt ze langer mooi.

De keuze van Christiaan: WOLF

WOLF biedt een uitgebreid gamma van juwelendozen, opbergers, horlogedozen, watchwinders en andere luxe accessoires. WOLF staat voor kwaliteit, verfijnd en elegant design, precisie en vakmanschap. Voor de oorsprong van het merk gaan we 185 jaar terug in de tijd. In 1834 startte de Duitse zilversmid Philip Wolf met het simpele idee om decoratieve, kwalitatieve dozen te maken om zijn werken in te bewaren. Zijn talent ging van vader op zoon. Vandaag zijn we 5 generaties verder en is WOLF wereldwijd marktleider.

Alle WOLF producten zijn perfect afgewerkt en dit met een prima prijs- en kwaliteitsverhouding. Daarom kozen we hen uit als partner.

Benieuwd? Neem contact met ons op voor meer info.

Kies de juiste juwelendoos

Zoek je een opberger voor thuis? Of voor in je reiskoffer? We bieden je een uitgebreide keuze: eenvoudige, discrete dozen, etuitjes voor op reis, maar ook grote modellen voor thuis in je dressing, met verschillende verdiepingen en compartimenten. Je hebt ze in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. De kleinere modellen passen makkelijk in je handtas. Modelletjes met spiegel zijn handig om onderweg snel te zien hoe je juwelen bij je kapsel en make-up passen.

Wil je een groter model voor thuis, dan raden we een doos met slot aan. En je kan meteen kiezen voor een mooi decoratief model dat prachtig op je nachttafel past. 

Meer dan een juwelendoos

Waarom zou je een mooie opberger enkel voor sieraden gebruiken? Denk even aan wat er vaak rondslingert op de salontafel of op de kast: sleutels, kaarten, horloge… Een WOLF opbergdoos maakt komaf met het eeuwige zoeken, houdt alles netjes geordend én is een meerwaarde in je interieur.

Waarom is het belangrijk om je sieraden te beschermen?

Voor juwelen en horloges is het van belang ze uit de buurt te houden van stof en lucht. Zo blijven ze langer mooi. Blootstelling aan licht kan de kleur van je sieraden beïnvloeden. We raden aan om sieraden altijd op een droge plaats te bewaren en dus niet bv. in de badkamer.

Een goede juwelendoos of etui zorgt er ook voor dat je juwelen elkaar niet raken. Geen kans op krasjes of andere kleine beschadigingen dus. De binnenzijde van een WOLF doosje bestaat uit zacht materiaal zoals fluweel, en elk sieraad heeft zijn eigen plaatsje. De langere ruimtes kan je voor armbanden en hangers gebruiken. De kleinere gaatjes zijn ideaal voor je oorbellen. 

Het oog wil natuurlijk ook wat. WOLF accessoires zijn niet alleen sterk en praktisch. Ze zijn ook verfijnd afgewerkt, met oog voor detail. Een etui van WOLF neem je dus ook zo mee als clutch handtasje, ideaal voor cocktailfeestjes!

Meer weten? Neem contact op en ik help je graag verder!