Het verhaal van Christiaan

over christiaan van bignoot juwelier aan huis gent

Christiaan Van Bignoot? Grote kans dat de naam Van Bignoot jou niet onbekend is. Juwelier Van Bignoot is een gevestigde waarde in Gent en omstreken. Christiaan is opgegroeid in een “juweliers familie “ die sinds 1907 actief is in deze wereld. Na zijn opleiding als goudsmid te Antwerpen was hij 17 jaar actief in de familiezaak. Doorheen deze jaren is zijn ervaring en expertise gegroeid en wil hij deze graag op zijn eigen, persoonlijke manier overbrengen aan de klant. Bijzondere momenten vastleggen in een unieke creatie. Flexibel en op maat. Dat is zijn missie. Benieuwd naar zijn verhaal? Zijn aanpak?

Het verhaal van Christiaan: Jouw bijzonder en uniek moment

Een verloving, een huwelijk, de geboorte van een kind, een speciale verjaardag of een warm afscheid. Het zijn 1 voor 1 bijzondere momenten in het leven die we koesteren. Dat bijzonder en uniek moment delen we trouwens ook graag met anderen. Hetzij “in het moment” of door het laten zien van dat ene bijzondere juweel.

Christiaan Van Bignoot wil zijn klanten vooral inspireren en helpen in de zoektocht naar hun droomjuweel die dat moment vastlegt. Dit geheel volgens zijn unieke, persoonlijke en discrete aanpak.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je hebt een afspraak vastgelegd bij Christiaan om een juweel op maat te bespreken. Maar hoe verloopt dit precies? We leggen het je graag uit aan de hand van een aantal duidelijke stappen.

Let's meet

Je wenst graag een juweel op maat voor jouw bijzonder moment. Een verloving, trouw, een verjaardag of, …? Christiaan is eenvoudig bereikbaar via een contactformulier op de website of via WhatsApp. Tijdens het eerste telefonisch gesprek geeft hij je graag extra uitleg over zijn persoonlijke manier van werken en bepalen jullie samen de finale locatie van afspraak.

De ontmoeting

Je ontmoet Christiaan bij jouw thuis of op locatie en hij luistert naar jouw wensen. Misschien heb je al een idee en wil je hiermee aan de slag? Of zoeken we samen naar jouw droomjuweel via de configurator of dummy modellen die ik steeds bijheb. Of wil je met een eigen idee aan de slag ? Christiaan gaat samen op zoek naar jouw uniek verhaal en je eigen stijl volgens zijn eigen persoonlijke “touch”, steeds binnen jouw budget. Aan de hand van zijn expertise bekijkt hij samen met jou de mogelijkheden. Met vooral de nadruk op mogelijkheden. Want die zijn zeer ruim. Van strak en modern, traditioneel klassiek tot gedurfd, “arty” en zelfs “vintage.” 1 ding hebben deze stijlen echter gemeen. Ze zijn tijdloos en volledig op maat van jouw wens.

Gevonden en akkoord?

Je hebt jouw droomjuweel gevonden? Een ring uit zijn collectie? Of een unieke creatie? In beide gevallen ben je uiteraard benieuwd hoe deze er uit zal zien! Bij een eigen ontwerp tonen we in een eerste voorstelling jouw ontwerp aan de hand van 3D technieken. In deze fase doet Christiaan ook een finaal prijsvoorstel op basis van jouw budget die je ontvangt per mail. Na akkoord wordt een voorschot van het totaalbedrag betaald en start de finale ontwikkeling van het ontwerp. Uiteraard blijft Christiaan steeds in contact voor eventuele vragen of bijsturingen!

Ontvangst van jouw juweel

De leveringstermijn hangt af van jouw keuze, een ring uit eigen collectie kan binnen 48 uren afgeleverd worden. Een unieke creatie verdient meer tijd , de exacte timing bekijkt Christiaan graag samen met je. Wens je een speciale gravure? Dat kan. In de laatste fase neemt Christiaan contact met je op om een afspraak vast te leggen om het juweel aan jou discreet en persoonlijk te overhandigen. Vervolgens regelen jullie samen de finale betaling.

Lees de getuigenissen van onze klanten.

Jouw bijzonder moment ook delen?

Wens jij ook jouw bijzonder moment te delen met Christiaan of ben je benieuwd naar zijn ontwerpen? Neem dan zeker een kijkje op christiaanvanbignoot.com of de instagram account en laat je inspireren!

Vragen of advies nodig? Contacteer Christiaan vrijblijvend.